Joyful lunch lounge


Joyful lunch lounge


Making 3 million visitors happy every year takes some energy. When designing the new staff restaurant at Liseberg we wanted to create a space that reminds the staff of the colorful amusement park outside but yet remain the values of a peaceful and relaxed place to have lunch and get revitalized.

The flooring has a graphic pattern of durable linoleum, giving the large dining area a solid base in shades of greys. Some secondary walls are Liseberg branded with colors and patterns but the most of the walls are soft white to emphasize on the daylight from the large windows. The lounge area, coffee bar and outdoor terrace add on to make this staff restaurant an open and flexible space for lunch breaks.

_M4A4962_M4A4996 _M4A5011

_M4A5042 _M4A5000 _M4A5031 _M4A5052 _M4A5044