To the moon and back


To the moon and back


When moving to Hasselbladshuset on Lindholmen, the employees of SVT and SR was offered a working place near the sea and a view over the Gothenburg harbour, but also a new way of working. The management saw an opportunity to work in a more open and communicating way and wanted the whole organization to sit in an open work place layout in contrast to their old office at Delsjövägen.

A challenging and exciting journey began and one and a half year later, a new television and radio house was opened. The inspiration for the branding of the interior came from the variation and range that the Public Service offers (traditional/visionary, wide/narrow, homelike/public etc) and from the television “testbild” with its bright colours, black and whiteness, patterns and graphics

_MG_9521_MG_9535

_MG_9547_MG_9544 _MG_9550