Traditional with a playful twist


Traditional with a playful twist


Vinge had been sitting in the same premises since the 70s and was eager for a more functional and attractive work place. Their vision was to reduce the size of office rooms and instead create room for meetings. There is a large restaurant for lunch and gatherings and a library that is the centre point of the office and has a sculptural and colourful stair that connects the two floors. The layout indicates a non hierarchical organization and the mix of high end materials such as massive Oregon pine floors and limestone, furniture design classics together with contemporary and custom made pieces shows creativity, innovation and tradition.

Advokatfirman Vinge, Wingårdhs10-2011Advokatfirman Vinge, Wingårdhs 10-2011Advokatfirman Vinge, Wingårdhs 10-2011Advokatfirman Vinge, Wingårdhs 10-2011Advokatfirman Vinge, Wingårdhs 10-2011Advokatfirman Vinge, Wingårdhs 10-2011Advokatfirman Vinge, Wingårdhs 10-2011Advokatfirman Vinge, Wingårdhs 10-2011

Advokatfirman Vinge, Wingårdhs 10-2011 Advokatfirman Vinge, Wingårdhs 10-2011 Advokatfirman Vinge, Wingårdhs 10-2011 Advokatfirman Vinge, Wingårdhs10-2011 Advokatfirman Vinge, Wingårdhs10-2011 Advokatfirman Vinge, Wingårdhs10-2011 Advokatfirman Vinge, Wingårdhs 10-2011 Advokatfirman Vinge, Wingårdhs10-2011